receptek

2013.10.07 15:56

Tudd meg, hogy készíthetsz ínycsiklandozó finomságot tengerimalacodnak!

 

 

Fenyőmagos vacsora:     nehézségi fok: közepes

hozzávalók:

15g fenyőmag

10g gránátalma mag

50g felkockázott paprika

eszközök:

klopfoló

tál

zacskó

serpenyő

elkészítés:

Tedd bele a zacskóba a fenyőmagot és a klopfolóval zúzd porrá. Rakd bele a tálba. A grámátalma magokat a serpenyőbe 5 percig pirítsd, majd rakd bele a zacskóba. Azt is klopfold szét. Öntsd a fenyőmagokhoz. Tegyél így a felkockázott paprikával is. Egy kanállal keverd össze, és már is kész !!!

 

Táplálékkiegészítő levélturmix     nehézségi fok: nagyon könnyű

hozzávalók:

25db száraz levél